Bli medlem

Som medlem hos oss får du (förutom roliga träningstillfällen och klubbmästerskap)  en försäkring via Folksam som gäller både på klubbträning och tävling, samt möjlighet att lösa triathlonlicens så att du kan tävla i tävlingsklass.

Medlemsavgiften är 300 kr/år för enskilda medlemmar och 500 kr/år för familjemedlemskap. För ensamstående förälder med barn under 14 år kostar familjemedlemsskapet 300 kr/år.

För att bli medlem i klubben fyller du i nedanstående formulär. Sedan sätter du in medlemsavgiften på bankgironummer: 533-9858

Lite om personuppgiftsförordningen, GDPR:
När du fyller i uppgifterna om att bli medlem, samtycker du till att föreningen får lagra dina personliga uppgifter i vårt medlemsregister. Vi gör detta för att kunna kontakta dig om föreningens verksamhet. Vi använder också uppgifterna för att rapportera till Triathlonförbundet, eventuellt andra idrottsförbund samt vid eventuella försäkringsfrågor. Så länge du fortsätter att vara medlem sparar vi uppgifterna, men om du går ur föreningen tar vi bort dina medlemsuppgifter ur registret.